WTC HOPPELANDvzw

Est.

Wielertoeristenclub Poperinge

Geachte,

Vanaf 25 mei 2018 treedt de "Algemene Verordening Gegevensbescherming", beter bekend onder de naam GDPR (General Data Protection Regulation), in werking.
Deze verordening heeft als doel de Europese burgers meer controle te geven over hun persoonlijke gegevens, een evolutie waar WTC Hoppeland vzw zich toe verbindt.

Omdat u lid bent van WTC Hoppeland vzw zit u in onze databank.
Alle gegevens in onze databank zijn bekomen via Uzelf, WTC Hoppeland heeft geen informatie via andere bronnen gearchiveerd.
Enkel onderstaande gegevens zitten in ons databank ( indien beschikbaar ):

• Naam
  • GSM nummer
  • Vast nummer
  • E-mailadres
  • Adres
  • Lidnummer VWB
  • Datum van inschrijving
  • Geboortedatum
  • Noodnummer
  • Naam contact noodnummer

WTC Hoppeland vzw beschikt niet over andere persoonlijke gegevens.
Het is belangrijk dat U weet dat we Uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming met partners of derden zullen delen.

Onze GDPR procedure stelt maar 1 optie voorop:

We gebruiken uw gegevens enkel als middel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Zoals we ook in het verleden altijd hebben gedaan willen we volledig transparant zijn over de voorwaarden van ons legitieme gebruik van uw persoonlijke gegevens,
en u de kans geven om ons gebruik van uw gegevens te controleren.
Ons aangepaste beleid met betrekking tot het gebruik van uw persoonlijke gegevens, met informatie over uw rechten en over de manier waarop we uw gegevens gebruiken, kan op éénvoudig verzoek van ons bekomen.

Als u vragen hebt, stuur dan een e-mail naar onderstaande coördinaten